IC SE*OneWorld Percanta:

– aka Alice är vår första hona.
Alice hör till den mörkaste och ovanligaste av snövarianterna, BEN n24 31 – sepia, med skinande gröna ögon. Alice är en lugn tjej som tar väl hand om sina små ungar och skyddar dom mot allt som finns. Även fast hon är lugnet själv och går emot det mesta med vad livlig ska föreställa för en bengal så älskar hon att busa med både barn och hund ibland, men är sin matte och husse trognast.  Alice är mamma till vårt lilla nyskott SE*Brimes Lodyn.
Vi tackar Miia & Kevin på SE*OneWorld för vår underbara tjej.

SE*Brimes Lodyn:

– aka Lo, BEN 24, är vår keeper från vår första kull med IC SE*OneWorld Percanta och GIC IT*Suryabangla Zenith of Cat Model. Hon är den i kullen som tydde sig först till matte. Hon har ett otroligt fint huvud med små rundade öron. Hon är tjejen med glimten i ögat, även fast hon gillar att busa har hon ärvts mammas lugn. Hon kommer att vara en bra tillgång i SE*Brimes avelsprogram för framtida planer. Vi tackar Petra på SE*Cat Model för samarbetet.

Artizto Catz Caribian Larimar aka Lary är en tillgiven myspropp som älskar att bli kliad på magen. Cool-lugn o tar väl hand om husets damer.

Fotograf: Madelene Jonsson